Toiminta

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!

Hämeenlinnan tanssi- ja liikuntakeskus perustettiin 1984 tuomaan kaupunkilaisille mahdollisuuksia korkeatasoiseen kuntoliikuntaan ja tanssiharrastukseen. Alusta asti keskuksen päämääränä on ollut tarjota monipuolisia liikuntaelämyksiä ja laadukasta tanssikoulutusta niin taidetanssin kuin tanssimaailman uusienkin tuulien parissa. Tarkoitus on luoda kannustava ilmapiiri ja ohjata jokaista juuri sopivan ja riemua tuovan liikunnan pariin. Meiltä voi ammentaa jaksamista arkeen ja hyvää mieltä. Tunteja löytyy jokaiselle kuntotasolle.

Tanssitunneilta löytyy kuntoa ja kuntotunneilta tanssillista menoa, joten korkeita raja-aitoja ei tässä suhteessa löydy. Kokeile ihmeessä tunteja molemmilta puolilta ja etsi juuri sinulle sopivia tapoja liikkua. Liikunnan riemua ei voita mikään ja yhdessä tehden pääsee parempiin tuloksiin kuin yksin puurtaen.

Kuntotunneilta hyvä olo, haastetta ja rentoutumista

Kuntotunneilta ammennat liikunnan iloa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ohjelmassamme on lajeja rankoista treenitunneista vesijumpan kautta venyttelytunteihin. Kuntotuntiemme ammattitaitoiset, kokeneet ja pidetyt vetäjät suunnittelevat ohjelmat ja ovat paikalla juuri sinua varten, kannustamassa ja ohjaamassa liikkeiden oikeassa ja turvallisessa suorittamisessa. Salin eteisessä on palautelaatikko mielipiteillesi, joista olemme kiinnostuneita. Kehitämme viikko-ohjelmaamme asiakkaiden toiveita kuunnellen. Voit myös kysyä räätälöityjä tunteja vaikkapa yrityksesi, työpaikkaporukan tai jonkin juhlan tarpeisiin.

Tanssitunneilta taide-elämyksiä ja ruumiin kulttuuria

Tanssi kuuluu kaikille! Haluamme pitää kynnyksen tanssitunnille lähtemiseen mahdollisimman matalana. Uskaltaudu kokeilemaan kaikkea, mikä sinua kiinnostaa! Saatat ihastua yllättävästi. Tanssiharrastus yhdistää kehon harjoittamisen, itseilmaisun ja taidekokemuksen upeasti yhteen. Tuntivalikoimamme kattaa tanssimaailman klassikot ja uudet hitit. Tunteja löytyy kaikille ikäryhmille. Asialleen omistautuneiden opettajiemme johdolla voit pitää hauskaa hyvän harrastuksen parissa, tutustua eri lajeihin tai opiskella tanssia määrätietoisesti ja korkealle tähdäten. Tanssivuosi jakautuu syys- ja kevätlukukauteen, jotka huipentuvat upeisiin oppilasnäytöksiin. Kesäisin järjestetään lyhytkursseja kysynnän mukaan. Myös tanssitunteja voi tilata yksittäin, jos porukkasi haluaa kokeilla jotain lajia tai juhlistaa yhdessäoloa elämyksellisesti.